CONTACT

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op voor vragen, opmerkingen of samenwerkingen. 
We staan klaar om je te helpen en streven ernaar om snel te reageren.
Bedankt voor je interesse in Dierlijk-Comfort!
  • Contactgegevens

    dierlijkcomfortbe@gmail.com
    06 870 121 85
Logo_Text_In_Green_ca54144d-f028-49b5-8c44-af395682f61c
FAQs

Snelle antwoord op je vraag

Hoe wordt mijn pakket bezorgd?

We maken gebruik van DPD verzending met Track & Trace om ervoor te zorgen dat je op de hoogte bent van de voortgang van je bestelling. 

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een Track & Trace-code waarmee je de exacte locatie van je pakket kunt volgen. We streven ernaar om je bestelling binnen 1-2 werkdagen te bezorgen. 

Dit stelt ons in staat om een snelle en betrouwbare service te bieden, zodat je jouw nieuwe hondenmand/hondenkussen spoedig in ontvangst kunt nemen.

Welke maat past het beste bij mijn hond?

Op elke productpagina vind je gedetailleerde maatinformatie die je helpt bij het kiezen van de juiste hondenmand voor je huisdier.
We raden altijd aan om de lengte van je hond op te meten, en voeg daar een paar extra centimeters aan toe voor ultiem comfort.

Het is belangrijk ervoor te zorgen dat je huisdier voldoende ruimte heeft in zijn hondenmand/hondenkussen; we adviseren dan ook om te kiezen voor een maat waarin je huisdier ruimer kan liggen dan precies passend.

Deze benadering zorgt voor het optimale comfort van je geliefde viervoeter

Hoe kan ik de hondenmand/kussen schoonmaken en onderhouden?

De reinigingsinstructies verschillen per product en zijn gedetailleerd beschreven op de productpagina's. Voor manden zoals Aston en Bianca raden we aan om de hoes te wassen in de wasmachine op 30 graden Celsius voor eenvoudige reiniging.

Voor het hondenkussen Cloudy bevelen we aan om met de hand te wassen, bijvoorbeeld met een vochtige doek, om de duurzaamheid te behouden.

Door de reinigingsinstructies op te volgen, kun je ervoor zorgen dat de hondenmand van je huisdier altijd schoon en fris blijft.
NIEUWSBRIEF

Schrijf je eenvoudig in! 

Maak deel uit van onze community en ontvang exclusieve kortingen op onze producten.